+31 76 - 5331331

Glasvezel Halfweg in Spijkenisse

Op het bedrijventerrein Halfweg in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelaansluiting wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kan gedacht worden aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelaansluiting bepaald hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden over de glasvezel aansluiting. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Halfweg

Zakelijk Glasvezel kent op bedrijventerrein halfweg zijn eigen unieke tarieven per bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezel netwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.