+31 76 - 5331331

Glasvezel Bohrweg in Spijkenisse

Op het bedrijvencentrum Bohrweg in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Bohrweg

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting op bedrijvencentrum Bohrweg. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijvencentrum Bohrweg

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd.