+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Spijkenisse in Spijkenisse

Op het Bedrijvencentrum Spijkenisse in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvencentrum wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan bedrijven geleverd. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Bedrijvencentrum Spijkenisse aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal onder andere opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren, tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.