+31 76 - 5331331

Glasvezel Spijkenisse

In Spijkenisse zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Spijkenisse beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities gebruik kunnen maken van een breedbandverbinding.

Spijkenisse beschikt over twee centrales: één aan de Vredehofstraat en één aan de Hekelingseweg.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Spijkenisse die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Spijkenisse

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, zo ook in Spijkenisse. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Spijkenisse is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er echter wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zekerheid op de uptime

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.