Glasvezel Spijkenisse

In Spijkenisse zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Spijkenisse beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities gebruik kunnen maken van een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Spijkenisse

Spijkenisse beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrales aan de Vredehofstraat en de Hekelingseweg starten diverse glasvezelringen die naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen lopen. Hierdoor is het vrijwel overal in Spijkenisse voor bedrijven mogelijk om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Spijkenisse

Spijkenisse beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Halfweg

Bedrijventerrein Halfweg bestaat uit de gedeelten Halfweg I tot en met Halfweg IV. Het terrein heeft een oppervlakte van 75 hectare en op het terrein zijn voornamelijk grotere bedrijven gevestigd. Bedrijventerrein Halfweg beschikt over een eigen open glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Molenwatering

Bedrijventerrein Molenwatering ligt ten westen van Spijkenisse en staat in verbinding met bedrijventerrein Halfweg I t/m III. Het terrein is dichtbij de Rotterdamse haven gelegen wat voordelen voor bedrijven biedt. Op bedrijventerrein Molenwatering is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Overige bedrijvenlocaties in Spijkenisse

In Spijkenisse kennen ook diverse andere bedrijvenlocaties uitstekende mogelijkheden voor zakelijke glasvezelverbindingen. Bedrijven die gevestigd zijn op Schenkel, Haven en Zuid hebben ook de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Spijkenisse maakt onderdeel uit van de gemeente Nissewaard