Glasvezel Spijkenisse

In Spijkenisse zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. Spijkenisse beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities gebruik kunnen maken van een breedbandverbinding.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Spijkenisse die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Nissewaard ligt Spijkenisse. Spijkenisse is gelegen op het eiland Putten en telt zo'n 72.500 inwoners. Spijkenisse grenst in het noorden en oosten aan de steden Rotterdam en Albrandswaard. Spijkenisse ligt middenin de Rijn-Maasdelta, waardoor het eiland alleen bereikbaar is via de aangesloten bruggen. Spijkenisse is een zakelijk, strategische stad doordat Spijkenisse direct aansluit op de Havens van Rotterdam. De gemeente heeft besloten om Spijkenisse een nieuw 'hart' te geven in het centrum. Om deze reden wordt er volop in het centrum van Spijkenisse gebouwd om het centrum opnieuw te renoveren. Spijkenisse is bereikbaar via de autosnelweg A15 en via de provinciale weg N218. Tevens gaan er ook metro's (Metrolijnen C & D) naar Spijkenisse, waardoor het ook met het OV (Openbaar Vervoer) goed bereikbaar is.

Meer informatie over glasvezel

Spijkenisse beschikt over twee KPN centrales: één aan de Vredehofstraat en één aan de Hekelingseweg. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Diensten over glasvezel

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan een VDSL of een kabelverbinding. Glasvezel verbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezel verbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Symmetrisch
  • Uiterst betrouwbaar
  • Gegarandeerde up-time SLA van 99,9 %

Postcodes in Spijkenisse: 3200-3209