+31 76 - 5331331

Glasvezel Spijkenisse

In Spijkenisse zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. Spijkenisse beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities gebruik kunnen maken van een breedbandverbinding. Spijkenisse beschikt over twee KPN centrales: één aan de Vredehofstraat en één aan de Hekelingseweg.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Spijkenisse die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Spijkenisse

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, zo ook in Spijkenisse. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Spijkenisse is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel in Spijkenisse bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd in Spijkenisse

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Spijkenisse komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zekerheid op de uptime

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.