+31 76 - 5331331

Glasvezel Spijk

In Spijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Spijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel = toekomstvast

Met Zakelijk Glasvezel beschikt u over een enorm groeipad voor uw bedrijf, zowel qua snelheid als qua diensten. Zakelijk glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar vandaag de dag snel op. Met Zakelijk glasvezel zijn u en uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor alle diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wilt gaan gebruiken.

Zakelijk glasvezel wordt geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Mocht u desondanks toch capaciteit tekort komen, dan kan IP Visie de capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Zakelijk glasvezel delen in Spijk

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen, zo kunt u met meerdere deelnemers binnen hetzelfde bedrijfspand één glasvezelverbinding delen. Met name kleinere bedrijven die de kosten van een eigen glasvezelaansluiting niet kunnen dragen, kunnen op deze manier toch worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Om een glasvezelverbinding te delen wordt een van de deelnemers aangewezen als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en betaald tevens de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doorrekent aan de overige deelnemers. Iedere partij kan zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie en worden hiervoor ieder apart gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige deelnemers. Tevens heeft bij het delen van glasvezel het verbruik van de overige deelnemers geen invloed op u. Dit betekent dat wanneer andere partijen hun volledige bandbreedte gebruiken, u hiervan geen snelheidsverlies of andere hinder ondervindt.


Spijk maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe