+31 76 - 5331331

Glasvezel Haveneind in Sommelsdijk

Op het bedrijventerrein Haveneind in Sommelsdijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Haveneind

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Haveneind zijn uniek per bedrijfslocatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Haveneind met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Levertijd op bedrijventerrein Haveneind

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Haveneind een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.