+31 76 - 5331331

Glasvezel Sommelsdijk

In Sommelsdijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sommelsdijk die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het bestellen van Zakelijk glasvezel in Sommelsdijk

Wanneer u een nieuwe glasvezelverbinding bestelt in Sommelsdijk, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) dient u ook aan te geven van welke aanvullende diensten u graag gebruik zou willen maken. Als uw bedrijf behoefte heeft aan extra vaste IP-adressen, dan kunt u dit aangeven in de aanvraag. Daarnaast zult u ook een keuze moeten maken of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged router. Met uw aanvraag voor Zakelijk glasvezel kunt u altijd terecht bij een van onze consultants.

Planning werkzaamheden van Zakelijk glasvezel

Wanneer u de overeenkomst voor Zakelijk glasvezel heeft ondertekend, zal een projectleider binnen enkele dagen met u contact opnemen. Tijdens dit gesprek worden alle werkzaamheden en eventuele vergunningen die aangevraagd dienen te worden ingepland die nodig zijn om de glasvezelverbinding te realiseren. Daarnaast zal de projectleider ook een voorlopige opleverdatum aan u mededelen. Houdt u er echter rekening mee dat de oplevering van een nieuwe glasvezelverbinding 3 tot 4 maanden in beslag kan nemen. De projectleider zal ook uw aanspreekpunt zijn tijdens het gehele proces, totdat er een werkende glasvezelverbinding is opgeleverd in uw bedrijfspand in Sommelsdijk.