+31 76 - 5331331

Glasvezel Sommelsdijk

In Sommelsdijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sommelsdijk beschikt over een uitstekende infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sommelsdijk die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Haveneind.

Het bestellen van Zakelijk glasvezel in Sommelsdijk

Wanneer u een nieuwe glasvezelverbinding bestelt in Sommelsdijk, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) dient u ook aan te geven van welke aanvullende diensten u graag gebruik zou willen maken. Als uw bedrijf behoefte heeft aan extra vaste IP-adressen, dan kunt u dit aangeven in de aanvraag. Daarnaast zult u ook een keuze moeten maken of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged router. Met uw aanvraag voor Zakelijk glasvezel kunt u altijd terecht bij een van onze consultants.

Planning werkzaamheden van Zakelijk glasvezel

Wanneer u de overeenkomst voor Zakelijk glasvezel heeft ondertekend, zal een projectleider binnen enkele dagen met u contact opnemen. Tijdens dit gesprek worden alle werkzaamheden en eventuele vergunningen die aangevraagd dienen te worden ingepland die nodig zijn om de glasvezelverbinding te realiseren. Daarnaast zal de projectleider ook een voorlopige opleverdatum aan u mededelen. Houdt u er echter rekening mee dat de oplevering van een nieuwe glasvezelverbinding 3 tot 4 maanden in beslag kan nemen. De projectleider zal ook uw aanspreekpunt zijn tijdens het gehele proces, totdat er een werkende glasvezelverbinding is opgeleverd in uw bedrijfspand in Sommelsdijk.