+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Vaartje in Someren

Op bedrijventerrein 't Vaartje in Someren-Eind is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. Om te bellen over Zakelijk Glasvezel wordt er gebruik gemaakt van de techniek VoIP (Voice Over IP), wat simpelweg inhoudt dat uw telefoonverkeer over het internet wordt getransporteerd. Bij IP Visie heeft u een keuze uit een tweetal diensten om uw telefoonverkeer op VoIP aan te sluiten. Zo kunt u een eigen telefooncentrale laten aansluiten op het IP-netwerk doormiddel van een SIP-trunk. Daarnaast kan uw bedrijf ook worden aangesloten op VoIP zonder eigen telefooncentrale doormiddel van Hosted Telefonie, waarbij er een telefooncentrale voor u wordt beheerd tegen een maandelijks bedrag. Heeft u interesse of denkt u erover om een van onze VoIP-diensten af te nemen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel in 't Vaartje aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.