+31 76 - 5331331

Glasvezel Lage Akkerweg in Someren

Op het bedrijventerrein Lage Akkerweg in Someren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Lage Akkerweg

Voor Zakelijk Glasvezel geldt een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Lage Akkerweg. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan zaken als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen, vorst en meer.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze wijze een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.