Glasvezel Someren

In Someren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Someren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Someren

Someren beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf centrales aan de Landbouwstraat, Hugterweg en de Bergstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven bijna overal over goede breedbandvoorzieningen kunnen beschikken.

Glasvezel in het buitengebied van de gemeente Someren

In 2017 is bekend geworden dat, naast de kernen, ook het buitengebied van de gemeente Someren zou worden voorzien van glasvezel. In het begin van 2018 zijn de werkzaamheden om het netwerk aan te leggen van start gegaan. Inmiddels beschikt ook vrijweel het gehele buitengebied van de gemeente Someren over glasvezel. Daarnaast kunnen bedrijven nu in vrijwel de hele gemeente worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Bedrijventerreinen in Someren

In Someren zijn diverse bedrijventerreinen. Bijna alle bedrijventerreinen beschikken over een glasvezelnetwerk waarop bedrijven aangesloten kunnen worden.

Sluis Elf

Op bedrijventerrein Sluis Elf zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Lage Akkerweg

Bedrijventerrein Lage Akkerweg beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een glasvezelaansluiting. Bedrijventerrein Lage Akkerweg heeft ook een spoor- en aanlegkade, wat een ideale oplossing biedt voor bedrijven die hun goederen via het water of spoor doen aan-/afvoeren.

't Vaartje

Op bedrijventerrein 't Vaartje ligt ook een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Overige bedrijfslocaties in Someren

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Someren ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op Half Elfje en Sluis XI kunnen ook glasvezelaansluitingen gerealiseerd worden.