+31 76 - 5331331

Glasvezel Soesterberg-Noord in Soesterberg

Op het bedrijventerrein Soesterberg-Noord in Soesterberg ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting op dit bedrijventerrein zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infra en contractduur.

Het bedrijventerrein is gelegen tussen de Amersfoortsestraat en de vliegbasis Soesterberg.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Soesterberg-Noord

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen, wanneer u wenst kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en betaalt de eenmalige- en maandelijkse kosten voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Glasvezelverbinding op Soesterberg-Noord aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.