Glasvezel Soesterberg

In Soesterberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Soesterberg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven vrijwel overal mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Soesterberg

De centrale aan het Dorpsplein vormt het startpunt voor diverse glasvezelringen die naar de wijken en bedrijventerreinen lopen. Maar liefst 93% van de woningen beschikt over een glasvezelaansluiting, waardoor Soesterberg flink voorloopt op het landelijk gemiddelde.

Ruim tien jaar geleden werden de eerste stappen ondernomen om een glasvezelnetwerk te realiseren en inmiddels is de dekking bijna volledig. Dankzij de aanwezigheid van glasvezel wordt Soesterberg in staat gesteld om gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Soesterberg

Soesterberg beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen hebben bedrijven de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

  • Soesterberg-Noord
  • Richelleweg

Diensten op Glasvezel

Naast internet kunnen wij op Glasvezel meerdere diensten leveren, zoals IP-VPN en E-VPN. Beide varianten worden gebruikt om 2 of meer vestigingen aan elkaar koppelen. Een IP-VPN wordt volledig door ons gemanaged. Bij een E-VPN zit u meer zelf aan de knoppen. De keus is aan u.