Glasvezel Soesterberg

In Soesterberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Soesterberg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven vrijwel overal mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Soesterberg

Soesterberg beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur. De centrale aan de Dorpsplein vormt het startpunt voor diverse glasvezelringen die naar de wijken en bedrijventerreinen lopen. In Soesterberg beschikt maar liefst 93% van de woningen over een glasvezelaansluiting, waardoor Soesterberg flink voorloopt op het landelijk gemiddelde. Ruim tien jaar geleden werden de eerste stappen ondernomen om een glasvezelnetwerk te realiseren en inmiddels beschikt Soesterberg over een bijna volledig dekkend glasvezelnetwerk. Dankzij de aanwezigheid van glasvezel wordt Soesterberg in staat gesteld om gebruik te maken van de nieuwste technologieën, iets dat zonder het glasvezelnetwerk niet mogelijk zou zijn geweest. De aanwezigheid van glasvezel zorgt er daarnaast ook voor dat er vrijwel overal mogelijkheden zijn om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Soesterberg

Soesterberg beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is met snelheden van wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding.

Soesterberg-Noord

Bedrijventerrein Soesterberg-Noord beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een razendsnelle internetaansluiting. Bedrijventerrein Soesterberg-Noord is gelegen tussen de Amersfoortsestraat en de vliegbasis Soesterberg.

Richelleweg

Op het bedrijventerrein aan de Richelleweg zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo ook gebruik te kunnen maken van snel internet via Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel in Soesterberg aanvragen

Wanneer u een Zakelijke Glasvezel aansluiting in Soesterberg wil aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist om een contract te kunnen opstellen. Neem contact op met onze consultants of voer een Glasvezel Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.