+31 76 - 5331331

Glasvezel De Grachten in Soest

Op bedrijventerrein de Grachten in Soest ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel tarieven en mogelijkheden op de Grachten

Op bedrijventerrein de Grachten gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck.