Glasvezel Soest

In Soest zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Soest beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal mogelijkheden hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Soest

Soest beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Albert Cuyplaan in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Daarnaast zijn in Soest door Reggefiber al diverse wijken voorzien van een glasvezelnetwerk en zijn voor een aantal wijken de voorbereidingen volop in gang. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Soest goede breedband verbindingen gerealiseerd kunnen worden.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Soest

Soest beschikt over enkele bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Soest beschikken over een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven eenvoudig een aansluiting kunnen realiseren. Dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen kan Zakelijk Glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie worden ingezet.

Soestdijk

Bedrijventerrein Soestdijk beschikt over een oppervlakte van 64 hectare. Op bedrijventerrein Soestdijk is al geruime tijd een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor vrijwel in alle straten van het terrein eenvoudig glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

De Grachten

Bedrijventerrein De Grachten ligt vrijwel direct naast bedrijventerrein Soestdijk. Bedrijventerrein De Grachten beschikt ook over een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven die op het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een Managed router af te nemen, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw glasvezelverbinding. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Router: Wanneer u een Managed glasvezelrouter doet afnemen, dan zal de router eigendom blijven van IP Visie. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van de glasvezelrouter en doet de router voor u installeren en beheren. U heeft bij een Managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het is uiteraard geen verplichting om een glasvezelrouter bij IP Visie af te nemen. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u er echter voor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let daarnaast bij het selecteren van een glasvezelrouter erop dat deze voldoet aan een aantal specificaties.