Glasvezel Soest

In Soest zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Soest zijn afhankelijk van de locatie van uw pand, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Soest die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Utrecht ligt Soest. Soest is naast een plaats ook een gemeente en telt zo'n 45.500 inwoners. Verschillende kernen in Soest beschikken over gebieden met duinen en bossen, die voor een groot deel worden gebruikt als oefenterrein door het Nederlands Leger. Soest heeft samen met Soest in Duitsland een partnerschap afgesloten. Soest beschikt over diverse monumenten en bezienswaardigheden, waaronder de dikste Mammoetboom van de provincie Utrecht. Soest is omringd door diverse provinciale wegen waaronder de N221 en de N234, maar Soest is ook prima bereikbaar via de autosnelweg A28.

Meer informatie over glasvezel in Soest

Soest beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de KPN centrale aan de Albert Cuyplaan in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Soest goede breedband verbindingen gerealiseerd kunnen worden.

Al sinds 2010 hebben vrijwilligers van de vereniging 'Soest op Glasvezel' zich ingezet om glasvezel in Soest te krijgen. In 2011 is glasvezelaanlegbedrijf Reggefiber begonnen met de aanleg van de glasvezelverbindingen en is ook de eerste POP wijkcentrale geplaatst.