+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenheide in Soerendonk

Op het bedrijventerrein Molenheide in Soerendonk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel redundant uitgevoerd

Is het voor uw bedrijfsvoering vereist dat u in een continue verbinding staat met het internet? Dan biedt een redundante glasvezelverbinding een uitkomt. Met redundantie heeft u zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo zou u dit al kunnen bereiken door bij verschillende providers met een geografisch gescheiden netwerk een verbinding af te nemen. Om zeker te zijn dat de gekozen vorm van redundantie past bij uw bedrijfsvoering kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles over redundantie te vertellen en ook welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.

Een glasvezelverbinding delen op Molenheide

Om op de kosten van Zakelijk Glasvezel te besparen kan er worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een of meerdere partijen. Om glasvezel te kunnen delen is het vereist dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de kosten (eenmalige aansluitkosten + maandelijkse abonnementskosten) van de glasvezelverbinding. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere deelnemer kan een selectie maken uit verschillende diensten die kunnen worden afgenomen en waarvoor iedere partij individueel gefactureerd voor zal worden. Om privacy-redenen zijn alle diensten die afgenomen worden afgeschermd voor de overige deelnemers.