Glasvezel Soerendonk

In Soerendonk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Soerendonk beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Molenheide

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Soerendonk die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molenheide.

Zakelijk Glasvezel en internet

IP Visie levert in Soerendonk verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij niet alleen samen met Cranendonck Net, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Soerendonk mogelijk om een snelle internet verbinding te leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Voordelen van glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Zo is Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u al uw diensten over één verbinding kunt afnemen en dus niet langer meerdere lijnen meer nodig heeft. Dit alles in combinatie met een hoge up-time zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend past binnen uw organisatie.

Gemeente Cranendonck

Soerendonk maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck