+31 76 - 5331331

Glasvezel Woudvaart in Sneek

Op het bedrijventerrein Woudvaart in Sneek is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten te stapelen en meerdere services af te nemen. Naast de standaarddienst Zakelijk Internet is het mogelijk om meerdere diensten naar keuze af te nemen die helpen bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering. Wanneer de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet meer voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om de capaciteit tegen meerprijs te laten verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf ook groeit of wat de toekomst ook mag brengen... met Zakelijk Glasvezel is uw organisatie klaar voor de toekomst

Overstappen naar Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Woudvaart

Onder bedrijven blijft de vraag naar meer bandbreedte groeien. Steeds meer bedrijven beginnen tegen de maximale capaciteit van hun huidige internetverbinding aan te lopen. Wanneer u op dit moment gebruik maakt van een ADSL, VDSL of kabelverbinding, biedt overstappen naar Zakelijk Glasvezel vele voordelen. Bedrijven die u voorgingen beamen dat zij met een glasvezelverbinding vrijwel nooit last hebben van storingen of onderbrekingen. Wanneer u wenst over te stappen naar Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Woudvaart, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

  • Hoge uploadsnelheid
  • Gebruik maken van meerdere diensten over dezelfde verbinding
  • Stabiel en betrouwbaar met een up-time SLA van 99,9% en hoger