Glasvezel Woudvaart in Sneek

Op het bedrijventerrein Woudvaart in Sneek is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Controleer glasvezeltarieven in Woudvaart

De glasvezeltarieven in Woudvaart zijn uniek per locatie. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Woudvaart met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Controleer uw glasvezeltarieven in Woudvaart

De glasvezeltarieven in Woudvaart zijn uniek per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Woudvaart? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Deel uw glasvezelverbinding in Woudvaart

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Doe de Glasvezel postcodecheck