+31 76 - 5331331

Glasvezel Houkesloot in Sneek

Op het bedrijventerrein Houkesloot in Sneek ligt een glasvezel netwerk. Aan bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd wordt glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De maandelijkse kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Houkesloot

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Houkesloot zijn uniek per locatie. De geldende tarieven voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie.