+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hemmen-A7 in Sneek

Op het bedrijventerrein de Hemmen in Sneek ligt een glasvezelnetwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk glasvezel op bedrijvenpark Hemmen-A7

Gemiddeld bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden bij het realiseren van een geheel nieuwe aansluiting. Op bedrijvenpark Hemmen-A7 komt er nogal wat kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op een glasvezelnetwerk. In de praktijk is de uiteindelijke oplevering opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren waardoor de levertijd vertraagd kan worden. Hierbij kunt u denken aan zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, vervuilde grond, maar ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen om een glasvezelverbinding aan te mogen leggen.

Diensten over Zakelijk glasvezel

Standaard wordt Zakelijk glasvezel geleverd met de standaarddienst Zakelijk internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, SIP-Trunk, Hosted Telefonie en nóg veel meer andere diensten. De hoeveelheid diensten die kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel wordt geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt op dit groeipad verschillende diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding bereikt wordt.

Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Tegen meerprijs en op aanvraag kan IP Visie de capaciteit voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!