+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hemmen-A7 in Sneek

Op het bedrijventerrein de Hemmen in Sneek ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk glasvezel

Standaard wordt Zakelijk glasvezel geleverd met de standaarddienst Zakelijk internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, SIP-Trunk, Hosted Telefonie en nóg veel meer andere diensten. De hoeveelheid diensten die kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel wordt geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt op dit groeipad verschillende diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding bereikt wordt.

Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Tegen meerprijs en op aanvraag kan IP Visie de capaciteit voor u verhogen tot 10 Gbit/s!