Glasvezel Sneek

In Sneek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sneek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internetaansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Sneek

Sneek beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan dankzij de modulaire en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie gebruikt worden.

De Hemmen-A7

Bedrijventerrein De Hemmen is met een oppervlakte van 96 hectare het grootste bedrijventerrein van Sneek. Het terrein kent een goede bereikbaarheid via de autosnelweg A7. Op bedrijventerrein De Hemmen-A7 is een glasvezelnetwerk aanwezig, waarop alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Houkesloot

Bedrijventerrein Houkesloot is één van de oudste bedrijventerreinen van Sneek en heeft een oppervlakte van 58 hectare. Bedrijventerrein Houkesloot beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven tegen gunstige voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren.

It Ges

Bedrijventerrein It Ges is in het zuiden van Sneek gelegen en beschikt over een oppervlakte van 27 hectare. Op It Ges zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo over een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding te beschikken.

Woudvaart

Bedrijven die op bedrijventerrein Woudvaart zijn gevestigd hebben eveneens de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Zakelijk Glasvezel in Sneek aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Er dient ook aangegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Sneek is gelegen in de gemeente Súdwest-Fryslân.