Glasvezel Smallingerland

In de gemeente Smallingerland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Smallingerland die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Tot de gemeente Smallingerland horen ondermeer de plaatsen Oudega, Opeinde, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, De Wilgen, Nijega, De Veenhoop en Kortehemmen.

Snelheid van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk glasvezel is het mogelijk om zeer hoge internetsnelheden af te nemen. De vraag naar meer bandbreedte onder bedrijven blijft groeien en wanneer uw bedrijf in de Cloud werkt of met meerdere (online) diensten, dan is het hebben van een hoge uploadsnelheid een gigantisch voordeel. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, wat inhoudt dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Hierdoor krijgen bedrijven de beschikking over een razendsnelle internetverbinding. Door de hoge uploadsnelheid kunnen bedrijven ongestoord gebruik blijven maken van online diensten en de Cloud zonder hier al te lang op hoeven te wachten. De capaciteit en snelheid van een glasvezelverbinding zijn dan ook de voornaamste redenen dat steeds meer bedrijven overstappen naar Zakelijk glasvezel.

Zakelijk glasvezel vraagbundelen in de gemeente Smallingerland

Door samen de handen ineen te slaan kunnen projectontwikkelaars, ondernemersverenigingen en het parkmanagement van bedrijventerreinen gezamenlijk de aanleg van een snel glasvezelnetwerk binnen de gemeente Smallingerland realiseren. Hierdoor kunnen alle deelnemers fors besparen op de eenmalige en maandelijkse kosten van een glasvezelverbinding binnen de gemeente Smallingerland. Tevens opent er een weg naar nieuwe toepassingen die zonder dit netwerk niet gerealiseerd zouden kunnen worden of simpelweg onbetaalbaar zouden zijn voor bedrijven. Door de realisatie van een glasvezelnetwerk worden bedrijventerreinen nóg aantrekkelijker binnen de gemeente en kan er worden voldaan aan de groeiende vraag naar bandbreedte.

IP Visie is op tientallen bedrijventerreinen binnen verschillende gemeenten dé motor geweest voor de vraagbundeling van Zakelijk glasvezel.