+31 76 - 5331331

Glasvezel Sluiskil Eiland in Sluiskil

Op het bedrijventerrein Sluiskil Eiland in Sluiskil is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om naar eigen wens aanvullende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor u meerdere services kunt afnemen over dezelfde verbinding die u kunnen helpen bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering. Wanneer het groeipad niet voldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is het mogelijk om tegen een meerprijs de capaciteit van de glasvezelverbinding uit te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf ook gaat groeien of hoeveel diensten u wenst te gebruiken... Met Zakelijk Glasvezel is uw bedrijf voorbereid op de toekomst.

Deel uw glasvezelverbinding in Sluiskil Eiland

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.