Glasvezel Sluiskil

In Sluiskil zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sluiskil beschikt over een eigen glasvezel ring, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Louisastraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op de bedrijventerreinen in Sluiskil

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sluiskil die gevestigd zijn op de de bedrijventerreinen Sluiskil Eiland en Axelse Vlakte. Zeeland Seaports heeft er voor gezorgd dat op deze bedrijventerreinen niet alleen een 10kV Sterk punt is gerealiseerd, maar ook volop mogelijkheden zijn om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Ethernet VPN, Cloud Connect, SIP Trunk, Hosted Telefonie eventueel gecombineerd met VaMo en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze capaiciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding maar niet wordt overschreden.

Contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten in Sluiskil

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u ervoor kiest om geen verlengingscontract te tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. Hierbij blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.