+31 76 - 5331331

Glasvezel Sluis

In Sluis (Zeeuws-Vlaanderen) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sluis beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Sluis delen

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in één en hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om kosten te besparen door een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Een deel van deze kosten worden gebruikelijk door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan een eigen selectie van diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Zekerheid op de uptime van uw glasvezelverbinding

Dient uw organisatie ten alle tijden in verbinding te staan met het internet? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er met een dubbele verbinding van elk een andere internetprovider over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. Heeft u behoefte aan advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u bij een van onze adviseurs terecht. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie.