Glasvezel Slochteren

In Slochteren zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Slochteren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in Slochteren

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Is de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kan IP Visie, op aanvraag en tegen een meerprijs, deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding in Slochteren

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wilt besparen, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen. Een partij dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, waardoor andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.


Slochteren maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen