+31 76 - 5331331

Glasvezel Slochteren

In Slochteren zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Slochteren

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Slochteren. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, de bouwvak, obstakels op de route zoals snel-/spoorwegen, het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in Slochteren

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Is de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kan IP Visie, op aanvraag en tegen een meerprijs, deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.


Postcodes: 9620-9621