+31 76 - 5331331

Glasvezel Noord-Oost Kwadrant in Sliedrecht

Op het bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant in Sliedrecht is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Noord-Oost Kwadrant bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt inzetten. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u de beschikking over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten te transporteren over dezelfde verbinding. Bij IP Visie kunt u kiezen uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Wanneer u in het bezit bent van een telefooncentrale, dan kunt u deze met een SIP-trunk voorzien om te genieten van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie juist mogelijk om gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten tegen een maandelijks bedrag.