Glasvezel Sliedrecht

In Sliedrecht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Het middelpunt van de Sliedrechtse infrastructuur wordt gevormd door de centrale aan de Stationsweg. Van hier lopen diverse glasvezelringen door de gemeente naar de wijken en bedrijvenlocaties, waardoor bedrijven vrijwel overal de beschikking hebben over goede breedband voorzieningen zoals snel internet.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Sliedrecht

Sliedrecht heeft twee bedrijventerreinen. Beide terreinen bieden mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over dezelfde verbinding afgenomen kunnen worden.

Nijverwaard

Bedrijventerrein Nijverwaard biedt mogelijkheden aan bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Noord-Oost Kwadrant

Op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant ligt al sinds 2014 een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is gerealiseerd na een succesvolle vraagbundeling. Met het glasvezelnetwerk zijn er vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen gekomen, waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

IP Bellen via uw glasvezelverbinding

Naast snel internet is het met een zakelijke glasvezelverbinding ook mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Over een en dezelfde verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u via uw glasvezelverbinding doet telefoneren, dan maakt u hiervoor gebruik van de dienst Voice over IP. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw eigen telefooncentrale direct op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.