+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Zand in Sleeuwijk

Op bedrijventerrein 't Zand in Sleeuwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein 't Zand aanvragen

Bij het aanvragen van een zakelijke glasvezelverbinding op bedrijventerrein 't Zand dienen wij een aantal gegevens van u te ontvangen. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zult u een keuze moeten maken uit de gewenste aanvullende diensten die u wenst af te nemen. Bij de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen voor uw organisatie, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Tevens dient er ook in de aanvraag te worden vermeld of u gebruik wenst te maken van een managed of unmanaged router. Wenst u Zakelijk glasvezel in uw bedrijfspand op bedrijventerrein 't Zand? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.