+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoogjens in Sleeuwijk

Op bedrijventerrein de Hoogjens in Sleeuwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

De dienst Zakelijk Internet is een dienst die standaard wordt meegeleverd met een zakelijke glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit houdt in dat u net zolang diensten kunt blijven stapelen en aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezel-access wordt bereikt.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hoogjens

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting er op bedrijventerrein Hoogjens er nogal een hoop komt kijken. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende vertragende factoren die kunnen optreden. Zo dienen er verplichte vergunningen te worden aangevraagd, maar ook obstakels op route (snel en/of waterwegen), bouwvak en nog meer.