Glasvezel Sleeuwijk

In Sleeuwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sleeuwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Sleeuwijk

Sleeuwijk heeft twee bedrijventerreinen. Er zijn op deze bedrijventerreinen volop mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting om zo van de voordelen van razendsnel internet te kunnen profiteren.

De Hoogjens

Op bedrijventerrein de Hoogjens zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Momenteel wordt er een glasvezelnetwerk op dit terrein aangelegd, waardoor bedrijven binnenkort vrijwel overal op het terrein tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen beschikken over een snelle glasvezelaansluiting.

't Zand

Op bedrijventerrein 't Zand zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via een zakelijke glasvezelverbinding.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Sleeuwijk

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.


Sleeuwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Altena