Glasvezel Sleeuwijk

In Sleeuwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Sleeuwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor wij voor bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Sleeuwijk

Sleeuwijk heeft twee bedrijventerreinen. Er zijn op beide bedrijventerreinen volop mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting om zo van de voordelen van razendsnel internet te profiteren.

De Hoogjens

Op bedrijventerrein de Hoogjens zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijke gebruikers kunnen overal op het terrein tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een snelle glasvezelaansluiting.

't Zand

Ook op bedrijventerrein 't Zand zijn er genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via een zakelijke glasvezelverbinding.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Sleeuwijk

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, als u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen de diverse deelnemers gevestigd te zijn in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Alle diensten worden separaat geleverd, waardoor de gebruikers geen hinder ondervinden van elkaars (internet)verbruik en niet op elkaars netwerk kunnen. Zo wordt de privacy gegarandeerd.


Sleeuwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Altena