+31 76 - 5331331

Glasvezel Industriepark Noord in Sittard

Op het bedrijventerrein Sittard-Noord in Sittard ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaardkosten worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Industriepark Sittard-Noord

In 2009 is hier een glasvezel netwerk aangelegd. De uitlopers van het glasvezelnetwerk liggen in alle straten van het industrieterrein, waardoor alle ondernemers vrij eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Glasvezel op Sittard-Noord aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Verder dient er in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed en unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft, dan kan dit ook in de aanvraag worden vermeld. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om naar eigen wens aanvullende diensten te stapelen. U kunt verschillende diensten over dezelfde glasvezelverbinding afnemen door de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel. Wanneer het groeipad niet voldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is het mogelijk om tegen een meerprijs de capaciteit te verhogen naar 10 Gbit/s.