Glasvezel Industriepark Noord in Sittard

Op het bedrijventerrein Sittard-Noord in Sittard ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaardkosten worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Industriepark Noord ligt aan de noordkant van Sittard. Het is gelegen aan de N297 en bevindt zich op korte afstand van de A2. Het gebied wordt begrensd door de Geleenbeek aan de oostkant, de Doctor A.F. Philipsstraat aan de zuidkant en Rijksweg Noord aan de westzijde. De belangrijkste straten op het bedrijventerrein zijn de Nusterweg, Doctor Nolenslaan, Milieuparkweg, Gasthuisgraaf, Dalderhaag, Kleibergweg, Nieuwstadterweg en Millenerweg.

KPN heeft hier in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. De uitlopers van het glasvezelnetwerk liggen in alle straten van het industrieterrein, waardoor alle ondernemers vrij eenvoudig kunnen worden aangesloten. Ongeveer 20 van de ruim 200 bedrijven in dit gebied zijn daadwerkelijk aangesloten op glasvezel en maken gebruik van de mogelijkheid om een snelle internetverbinding te realiseren.