Glasvezel Sittard-Geleen

In de gemeente Sittard-Geleen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Sittard-Geleen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Born

Geleen

Sittard

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In het zuiden van de provincie Limburg ligt de gemeente Sittard-Geleen. De gemeente telt maar liefst ruim 93.000 inwoners en is een van de weinige gemeentes in Nederland die zowel met België als met Duitsland grenst. De gemeente ligt in hét smalste deel van Nederland wat het overgangsgebied is van Zuid en Midden-Limburg. De gemeente beschikt over een aantal kernen waaronder de steden Sittard en Geleen. Tevens beschikt de gemeente over enkele toeristische attracties waaronder diverse kastelen.

De gemeente Sittard-Geleen heeft voor de provincie een van de belangrijkste ontsluitingen naar de rest van Nederland. De gemeente Sittard-Geleen is bereikbaar via de autosnelwegen A2 en A76, via de provinciale wegen N297, N294 en de N276. Tevens beschikt de gemeente over meerdere treinstations waardoor de gemeente zowel met de auto, als per trein uitstekend bereikbaar is.

Postcodes Sittard-Geleen: 6120-6167