Glasvezel Sittard

In Sittard zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Sittard is een belangrijke schakel als het gaat om glasvezel in Zuid-Limburg. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sittard die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De stad Sittard is gelegen in de gemeente Sittard-Geleen. Sittard ligt in het overgangsgebied van het heuvelachtige Zuid-Limburg naar Midden-Limburg en telt zo'n 37.700 inwoners. Sittard ligt in het smalste gedeelte van Nederland en is een unieke stad, mede doordat de Sittard aan zowel België als aan Duitsland grenst. Sittard beschikt over diverse monumenten en over verschillende bergen. Sommige delen van Sittard zijn beschermd dorpsgezicht.

Meer informatie over glasvezel in Sittard

Vanuit de KPN centrale aan de Engelenkampstraat vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar alle wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Sittard vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband verbindingen

Belangrijke infrastructuur

Sittard vormt samen met Geleen een zeer belangrijke schakel voor de infrastructuur voor zowel lokale, regionale, nationale en zelfs internationale gebieden. Vrijwel alle steden van Limburg, maar ook Eindhoven zijn vanuit Sittard in minder dan een uur te bereiken. Sittard vormt tevens ook een belangrijke schakel voor de NS (Nederlandse Spoorwegen). Door de centrale ligging zijn alle grote steden van de provincie gemakkelijk bereikbaar per trein. Sittard is bereikbaar via de N297, N276 en de N294.