Glasvezel Sittard

In Sittard zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sittard is een belangrijke schakel als het gaat om glasvezel in Zuid-Limburg. Hierdoor zijn er bijna overal in Sittard mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Sittard

Vanuit de centrale aan de Engelenkampstraat vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar alle wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Sittard vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband verbindingen

Bedrijventerreinen in Sittard

Sittard beschikt over drie bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven meer dan genoeg mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Industriepark Noord

Industriepark Noord is in 2016 het startpunt geweest voor de aanleg van een hypermodern glasvezelnetwerk. De aanleg voor dit netwerk is tot stand gekomen doormiddel van een vraagbundelingstraject van lokale ondernemingen. Hierdoor zijn er voor bedrijven vrijwel overal op het bedrijventerrein uitstekende mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Industriepark Noord beschikt over een oppervlakte van 153 hectare en ligt op slechts een steenworp afstand van de A2.

Bergerweg

Bedrijventerrein Bergerweg beschikt over een oppervlakte van 58 hectare. Op bedrijventerrein Bergerweg is dankzij een vraagbundelingstraject een open glasvezelnetwerk gerealiseerd. Dankzij de aanwezigheid van dit netwerk zijn er in vrijwel alle straten van het terrein mogelijkheden om eenvoudig snelle internetverbindingen te realiseren.

Bedrijvenstad Fortuna

Op Bedrijvenstad Fortuna zijn er ook volop mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren om zo van de voordelen van razendsnel internet te kunnen profiteren.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Sittard

Ieder bedrijfspand in Sittard kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfspand in Sittard.


Sittard maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen.