Glasvezel Sittard

In Sittard zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sittard is een belangrijke schakel als het gaat om glasvezel in Zuid-Limburg. Hierdoor zijn er bijna overal in Sittard mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over snel internet.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Sittard

Vanuit de centrale aan de Engelenkampstraat vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar alle wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen van Sittard.

Bedrijventerreinen in Sittard

Sittard beschikt over drie bedrijventerreinen, die beschikken over een glasvezelnetwerk:

  • Industriepark Noord
  • Bergerweg
  • Fortuna

Industriepark Noord

Industriepark Noord is in 2016 het startpunt geweest voor de aanleg van een hypermodern glasvezelnetwerk. De aanleg voor dit netwerk is tot stand gekomen doormiddel van een vraagbundelingstraject van lokale ondernemingen. Hierdoor zijn er voor bedrijven vrijwel overal op het bedrijventerrein uitstekende mogelijkheden om te beschikken over snel internet.

Bergerweg

Op bedrijventerrein Bergerweg is in 2016 een open glasvezelnetwerk gerealiseerd. Dankzij de aanwezigheid van dit netwerk zijn er in vrijwel alle straten van het terrein mogelijkheden om eenvoudig snelle internetverbindingen te realiseren.

Bedrijvenstad Fortuna

Op Bedrijvenstad Fortuna zijn er ook volop mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren om zo van de voordelen van razendsnel internet te kunnen profiteren.

Standaard anti-DDoS

Al onze internet lijnen worden standaard voorzien van anti-DDoS protectie. Zodra op ons netwerk een DDoS aanval gedetecteerd wordt, zal onze Anti-DDoS wasstraat direct het kwaadwillend verkeer wegfilteren van het schone verkeer, waardoor uw internetverbinding blijft werken en de gevolgen van de DDoS aanval meevallen.


Sittard maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen.