+31 76 - 5331331

Glasvezel Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Sint-Oedenrode beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sint-Oedenrode die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Sint-Oedenrode

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om op de kosten te besparen. Hiervoor is het echter vereist dat alle partijen in hetzelfde bedrijfspand gevestigd dienen te zijn. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor ook de eenmalige en maandelijkse kosten. De hoofdcontractant heeft hierbij de mogelijkheid om deze kosten door te rekenen naar de overige partijen. Vervolgens kan iedere partij, direct van IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor iedere partij individueel gefactureerd zal worden. Om de privacy te waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor de overige partijen.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Sint-Oedenrode

De oplevertijd voor Zakelijk Glasvezel voor een nieuwe glasvezelaansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken om een bedrijfspand in Sint-Oedenrode aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de oplevertijd kunnen vertragen. Dit zijn dan voornamelijk factoren als vervuilde grond, vorst, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en nog veel meer...

Sint-Oedenrode is onderdeel van de gemeente Meierijstad