Glasvezel Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sint-Oedenrode beschikt over een goede digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Sint-Oedenrode

Vanuit een centrale locatie vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en het buitengebied. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen, zowel op koper als via glasvezel.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Sint-Oedenrode beschikt over twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel biedt naast een razendsnelle internetaansluiting, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s up en down, ook een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

Bedrijventerrein De Kampen

Op bedrijventerrein de Kampen ligt al vele jaren een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities op dit netwerk aangesloten te worden.

Kantorenlocatie De Rooise Zoom

Ook op kantorenlocatie De Rooise Zoom zijn er prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo te profiteren van snel internet.

Sint-Oedenrode is onderdeel van de gemeente Meierijstad.