+31 76 - 5331331

Glasvezel Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Sint-Michielsgestel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sint-Michielsgestel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Sint-Michielsgestel aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Sint-Michielsgestel

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Sint-Michielsgestel een hoop kijken. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.