Glasvezel Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur

Doe de glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om over een zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Het is daarnaast ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Sint-Maartensdijk

Voor ieder bedrijfspand in Sint-Maartensdijk zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkehden voor uw bedrijfslocatie in Sint-Maartensdijk.