+31 76 - 5331331

Glasvezel Sint Maarten

In Sint Maarten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sint Maarten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, vrijwel overal in Sint Maarten kunnen bedrijven hierdoor tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Sint Maarten

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient daarnaast ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel plezieriger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.