Glasvezel Sint Jansteen

In Sint Jansteen (Zeeuws-Vlaanderen) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sint Jansteen beschikt over een uitstekende infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sint Jansteen die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Verrekijker.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Sint Jansteen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en of u een gebruik wilt maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.