Glasvezel Sint Hubert

In Sint Hubert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sint Hubert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Sint Hubert aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt gaan aanvragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over één enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding, dan maakt u hiervoor gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


Sint Hubert maakt onderdeel uit van de gemeente Mill en Sint Hubert