+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wissel in Sint-Annaparochie

Op bedrijventerrein de Wissel in Sint-Annaparochie gelegen aan de oostkant van de Hemmemaweg ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezelverbinding. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u geheel naar eigen wens vullen met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten over dezelfde verbinding af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Bekijk de glasvezeltarieven op de Wissel

Op bedrijventerrein de Wissel zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel voor iedere bedrijfslocatie uniek. Deze tarieven komen tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk te bepalen. Indien uw pand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.