+31 76 - 5331331

Glasvezel Sint-Annaparochie

In Sint-Annaparochie (Friesland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sint-Annaparochie die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Sint-Annaparochie

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Sint-Annaparochie zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk bepalen de geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Sint-Annaparochie.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. U kunt uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.