Glasvezel Sint-Annaparochie

In Sint-Annaparochie (Friesland) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sint-Annaparochie beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Sint-Annaparochie

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sint-Annaparochie die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • de Wissel
  • Nij Toerenburg

Glasvezeltarieven

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Sint-Annaparochie zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk bepalen de geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd. Wij kennen een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. U kunt uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.