Glasvezel Sint-Annaland

In Sint-Annaland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Sint-Annaland

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand enhet dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand zich op grotere afstand bevindt van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan kunnen de bijbehorende kosten behoorlijk oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding dan over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden gelden er voor iedere locatie in Nederland unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.