+31 76 - 5331331

Glasvezel Silvolde

In Silvolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Silvolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Silvolde die gevestigd zijn in de directe omgeving van de Industrieweg.

Bandbreedte en glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een bandbreedte van 1 Gbit/s. Op dit enorme groeipad kunt u verschillende diensten stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over slechts één verbinding kunnen worden afgenomen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit voor u uitbreiden tegen een meerprijs naar 10 Gbit/s.

Altijd online, altijd internet in Silvolde

Wanneer het in verbinding staan met het internet van cruciaal belang is voor organisaties, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitstekende oplossing bieden. Als uw glasvezelverbinding redundant is uitgevoerd, dan heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie in uw verbinding kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk. Om te bepalen of de gewenste vorm van redundantie aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten ook welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Silvolde maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek