+31 76 - 5331331

Glasvezel Silvolde

In Silvolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Silvolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Silvolde die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een bandbreedte van 1 Gbit/s. Op dit enorme groeipad kunt u verschillende diensten stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over slechts één verbinding kunnen worden afgenomen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit voor u uitbreiden tegen een meerprijs naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Silvolde

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Silvolde komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidenef factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...


Silvolde maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek