Glasvezel Siddeburen

In Siddeburen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Siddeburen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie kunt u een Managed router afnemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw glasvezelverbinding. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u een Managed router afneemt, dan zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. U heeft bij een Managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat en zal daarnaast de router voor u doen installeren en beheren. Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is natuurlijk geen verplichting. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit gewoon mogelijk. Wanneer u zelf een glasvezelrouter doet aanleveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Siddeburen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.


Siddeburen maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen