+31 76 - 5331331

Glasvezel Sevenum

In Sevenum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Sevenum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sevenum die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Sevenum

Voor elke locatie in Sevenum gelden unieke glasvezeltarieven. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Sevenum? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Sevenum

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Sevenum een hoop kijken. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.


Sevenum maakt onderdeel uit van de gemeente Horst aan de Maas