+31 76 - 5331331

Glasvezel De Zompe in Serooskerke

Op bedrijventerrein de Zompe in Serooskerke is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op de Zompe

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren op bedrijventerrein de Zompe. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij voornamelijk aan zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is er de mogelijkheid om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. U kunt kiezen uit een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP). Met een SIP Trunk kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten met de voordelen van IP. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie juist gebruik maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.

Zakelijk VDSL naast Zakelijk Glasvezel

Naast Zakelijk Glasvezel biedt IP Visie ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Zakelijk VDSL op dit bedrijventerrein. Zakelijk VDSL is de logische opvolger van ADSL en wordt over het kopernetwerk van KPN geleverd. Zakelijk VDSL biedt een bandbreedte van 100 Mbit/s en is daarom een perfecte keuze voor bedrijven waarbij een hoge bandbreedte van essentieel belang is.