+31 76 - 5331331

Glasvezel Serooskerke

In Serooskerke zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Zompe.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Het is mogelijk om dit te gebruiken voor verschillende diensten zoals telefonie via VoIP en het maken van VPN tunnels. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over slechts één enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend is, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Glasvezelverbinding aanvragen

Bij de aanvraag van een zakelijk glasvezel aansluiting hebben wij een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) nodig. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra IP-adressen wenst af te nemen of gebruik wil maken van een router of Cloudtelefonie, kunt u dit opgeven bij de aanvraag.