Glasvezel Schouwen-Duiveland

In de gemeente Schouwen-Duiveland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting in Schouwen Duiveland zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Schouwen-Duiveland die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Brouwershaven

Bruinisse

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Burgh-Haamstede

Nieuwerkerk

Noordwelle

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Oosterland

Renesse

Zierikzee

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Zeeland ligt de gemeente Schouwen-Duiveland. De gemeente is een eiland in de Zeeuwse provincie en telt maar liefst ruim 33.700 inwoners. Het eiland beschikt over 2 verbindingen naar de Goeree-Overflakkee. Het eiland is met de auto via de N59 en de N57 uitstekend bereikbaar.

Toerisme in Schouwen-Duiveland

Net zoals meerdere eilanden van de provincie Zeeland beschikt ook de gemeente Schouwen-Duiveland over toerisme. In de zomer komen er vooral veel Duitse toeristen naar de gemeente. Schouwen-Duiveland beschikt over een strand van 21 kilometer lang, waar de gemeente zich voor inzet voor duurzaam toerisme en milieubescherming. De gemeente beschikt ook over een eigen museum, wat eigendom is van VVV Zeeland. Schouwen-Duiveland beschikt ook over vele campings, waardoor toeristen iedere zomer terugkomen.