+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevender in Schoonhoven

Op het bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van een glasvezelverbinding op bedrijventerrein Zevender

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Zevender komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent een aantal factoren die een oplevering kunnen vertragen.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. Er kan gekozen worden uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.