+31 76 - 5331331

Glasvezel Thiendenland in Schoonhoven

Op het bedrijventerrein Thiendenland in Schoonhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een aansluiting worden onder meer bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Zakelijk Glasvezel levertijd op Thiendenland

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting ongeveer 3 tot 4 maanden. De reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand aan te kunnen sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent tevens ook verscheidene factoren waardoor de levertijd vertraagd kan worden. Denk hierbij aan factoren als bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, gesloten seizoenen* en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april